Αρχική σελίδα
Προφίλ

Η εξέλιξη της εταιρείας ALL MAST για 30 συνεχή χρόνια , σηματοδοτεί την ύπαρξη μια δύναμης με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, που είναι σήμερα σε κυρίαρχη θέση στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου.

Ο ρόλος της εταιρείας γίνεται ακόμη πιο αισθητός μέσα από την άριστη εξυπηρέτηση πελατών όπως είναι οι Δημόσιες Υπηρεσίες , Κατασκευαστικές Εταιρείες και Ιδιώτες.

Σήμερα, η ALL MAST αποτελεί μέλος του δικτύου πιστοποιημένων κατασκευαστών , προϊόντων της ΕΤΕΜ και εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα , υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας , τεχνικής υπεροχής , οικονομίας και αντοχής των προϊόντων της μεγαλύτερης και πρωτοπόρου εταιρείας συστημάτων αλουμινίου.

Η διαρκής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας επιτυγχάνεται μέσω τις συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού και του τακτού εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού μας .

Η εταιρεία μας, σας προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας σχεδιασμού και εξειδικευμένα εξαρτήματα που ανταποκρίνονται σε όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες. Με κριτήρια την Πιστοποιημένη Ποιότητα, την αισθητική και τις ποικίλες εναλλακτικές επιλογές η ALL MAST προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που δένουν αρμονικά σε κάθε εφαρμογή.

Όλα τα προϊόντα της ΕΤΕΜ που αντιπροσωπεύουμε είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης ( IQNet ΕΛΟΤ , CERFF , QYALICOAT ) , και κατασκευάζονται σύμφωνα με τους αντίστοιχους τεχνικούς κανόνες αναφοράς.

Εγγυόμαστε μια ολοένα ανοδική πορεία, ενώ παράλληλα αποδεικνύεται ότι ισχυρές και αξιόπιστες εταιρείες είναι εκείνες που δεν σταματούν ποτέ την προσπάθεια.

Φιλικά
Ο κατασκευαστής

Ιωάννης Τράϊκος

© Copyright 2005-2006 Allmast