Αρχική σελίδα
      Πυλώνες αλουμινίου   |   Κουφώματα αλουμινίου   |   Υαλοπετάσματα   |   Etalbond   |   Πόρτες   |   Ρολά   |   Κάγκελα   |   
Πυλώνες αλουμινίου

Πυλώνες αλουμινίου

Όλοι οι τύποι των Αλουμινένιων Ιστών της ALL MAST, αποτελούνται από τμήματα, ύψους τριών ή έξι μέτρων το καθένα, ισόπλευρης τριγωνικής διατομής.
Τα τμήματα των Ιστών είναι κατασκευασμένα ως χωροδικτυώματα, αποτελούμενα από ομοειδή συναρμολογούμενα τμήματα, τα οποία συνδέοντάς τα με κοχλιωτές συνδέσεις, δίνουν ένα ενιαίο σύνολο στο επιθυμητό ύψος, παρέχοντας συγχρόνως τη δυνατότητα της ανόδου-καθόδου της κεραίας, για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης κλπ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙΣ!
Τα τμήματα αυτά των Ιστών είναι ιδιαίτερα ισχυρής κατασκευής και υψηλής ασφάλειας, λόγω της δομής τους, αλλά και λόγω της άριστης ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται.
Όλοι οι τύποι των Αλουμινένιων Ιστών της ALL MAST, είναι εφοδιασμένοι στην βάση τους με ένα σύστημα κατάκλισης, μέχρι και της επιφανείας του εδάφους, έτσι ώστε η τοποθέτηση να μπορεί να γίνει σε μερικά λεπτά της ώρας.

1.Χρησιμοποιούμενα Υλικά

Οι Ιστοί της ALL MAST, είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο ποιότητας 6063, με ατσάλινες, ανοξείδωτες βίδες και παξιμάδια ασφαλείας.
Μόνο η βάση στήριξης, καθώς και τα τρίγωνα της κορυφής και του βαγονέτου (για τον τύπο AM-W) είναι κατασκευασμένα από εν θερμό γαλβανισμένο χάλυβα υψηλής αντοχής. Αυτό επιτυγχάνει μεγαλύτερη ακαμψία με αντίστοιχη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

2.Μεταφορά & Τοποθέτηση

Οι Ιστοί της ALL MAST, μπορούν να μεταφερθούν παντού, λόγω του ελάχιστου βάρους που διαθέτουν. Η βάση τους δε, είναι δυνατόν να τοποθετηθεί, χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, γερανούς κλπ.
Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος τοποθέτησης είναι να αγκυρωθεί ο ιστός (ανάλογα με το ύψος του), σε ένα "block" από σκυρόδεμα (beton) με διαστάσεις 0,80 x 0,80 m και βάθους 1,20 m.

3.Αντοχή

Όλοι οι τύποι έχουν 12 μέτρα ύψος, αλλά μπορούμε να σας προσφέρουμε κατόπιν ειδικής παραγγελίας και ιστούς μέχρι 36 μέτρα ύψος. Η αντοχή του πύργου ALL MAST λόγω του σχεδιασμού που είναι δικτυωτή κατασκευή, είναι αυξημένη. Και οι τρεις τύποι είναι εφοδιασμένοι με σκαλοπάτια ώστε να είναι δυνατή και ακίνδυνη η άνοδος μέχρι και τεσσάρων ατόμων επί του πύργου.
Εάν τηρηθούν με ακρίβεια οι οδηγίες τοποθετήσεως και στηρίξεως, ο ιστός είναι δυνατόν να αντισταθεί σε ταχύτητα ανέμου 35 έως 50 χιλιομέτρων την ώρα, χωρίς αντηρίδες, με την προϋπόθεση ότι, επί του ιστού δεν έχει τοποθετηθεί καμία κεραία. Aν ο ιστός στηριχθεί επί προσθέτως με τρεις ή έξι αντηρίδες, τότε είναι δυνατόν να δεχθεί πιέσεις 250 κιλών με τρεις ή 350 κιλών με έξι αντηρίδες, αντιστοίχως.

Τύποι Ιστών
AM-Ν ( ΣΤΑΘΕΡΟΣ ) AM-W ( ΒΑΓΟΝΑΚΙ ) AM-T ( ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΣ )

© Copyright 2005-2006 Allmast