Αρχική σελίδα
      Πυλώνες αλουμινίου   |   Κουφώματα αλουμινίου   |   Υαλοπετάσματα   |   Etalbond   |   Πόρτες   |   Ρολά   |   Κάγκελα   |   
Κουφώματα αλουμινίου

- Ανοιγόμενα
E-1000 ΑΛΚΥΟΝΗ

Σειρά ιδιαίτερης λειτουργικότητας που προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικά αποδεκτές λύσεις στην κατασκευή.

E-2300 ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Αυτοδύναμο και διαχρονικό σύστημα μεγάλης χρηστικής αξίας με δυνατότητα αναβάθμισης σε πιθανές μελλοντικές απαιτήσεις σας.- Συρόμενα
E-19 ΔΑΝΑΗ

Ένα ιδιαίτερο "έξυπνο" σχεδιαστικό σύστημα, κοπής 45º και 90º, που καλύπτει κάθε κατασκευαστική απίτηση, χωρίς να ξεφέυγει από τον προϋπολογισμό. Προσφέρει άριστη στεγάνωση από τον αέρα και το νερό, έχει ανοξείδωτους οδηγούς και πολλαπλές σειρές από                        στεγανώσεις.

E-1200 ΑΚΤΙΣ

Η νέα γεννιά συρόμενων κουφωμάτων, κοπής 45º, που ανταποκρίνεται πλήρως σε απαιτήσεις λειτουργικότητας και με χαμηλό κόστος.

E-2200 45º ΑΡΤΕΜΙΣ

Σειρά συρόμενων κουφωμάτων υψηλής αισθητικής κοπής 45º φύλλου και οδηγού.

E-2200 90º ΑΘΗΝΑ

Σειρά συρόμενων κουφωμάτων υψηλής αισθητικής κοπής 90º φύλλου και οδηγού.- Θερμοηχομονωτικά
E-2004 ΩΚΕΑΝΙΣ

Η σειρά ανοιγόμενων θερμοηχομονωτικών κουφωμάτων, με πολλαπλές δυνατότητες για κατασκευαστικές λύσεις.

E-3000 ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ

Το σχεδιαστικό επίτευγμα συρόμενου συστήματος με θερμοηχομονωτικές ιδιότητες. Στιβαρό και ανθεκτικό, με ειδικό μηχανισμό κύλισης, μπορεί να φέρει βάρος φύλλου κουφώματος μέχρι και 250/Kg.

E-40 ΕΣΤΙΑ

Η νέα σειρά που συνδυάζει οικονομία και εξαιρετικές θερμοηχομονωτικές ιδιότητες. Πιστοποιημένη από το μεγαλύτερο διεθνές ινστιτούτο Rosenheim της Γερμανίας.

E-48 ΔΡΥΑΣ

Η απόλυτη θερμοηχομονωτική προστασία συνοδεύεται από το "ζεστό" αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει η επένδυση των κουφωμάτων της σειράς με πραγματικό ξύλο.

© Copyright 2005-2006 Allmast