Αρχική σελίδα
      Πυλώνες αλουμινίου   |   Κουφώματα αλουμινίου   |   Υαλοπετάσματα   |   Etalbond   |   Πόρτες   |   Ρολά   |   Κάγκελα   |   
Πόρτες

Θωρακισμένες Πόρτες

οι θωρακισμένες πόρτες είναι ένα ολοκληρωμένο και απαραβίαστο σύστημα ασφαλείας που συνδιάζει την μοναδική αισθητική με υψηλή λειτουργικότητα και εφαρμογή. Σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα ξύλινων επενδύσεων και αλουμινίου , χρωμάτων και σχεδίων, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

  Χαρακτηριστικά:
 1. εσωτερική ατσάλινη θωράκιση και με επιπλέον κάθετες ατσάλινες νευρώσεις σε σχήμα Ω
 2. κλειδαριές υψίστης ασφαλείας
 3. θερμοηχομονωτικό υλικό εσωτερικά και ηχομονωτικό περιμετρικό λάστιχο
 4. ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου
 5. πανοραμικό ματάκι
 6. μηχανισμός μερικού ανοίγματος
 7. μεταλλική κάσα
 8. ξύλινες επενδύσεις και επενδύσεις αλουμινίου για εξωτερικούς χώρους
 9. μοντέρνα σχεδιαστικά πόμολα

Πρεσαριστά Πάνελ

Αποτελούνται από πρεσαριστά φύλλα αλουμινίου. Σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε μοντέλα, κλασικά - μοντέρνα - πρωτότυπα και παραδοσιακά, σε όλες τις αποχρώσεις βαφών αλουμινίου με τζάμια ή χωρίς.

  Χαρακτηριστικά:
 1. άψογη ποιότητα στην κατασκευή και αισθητική
 2. μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο
 3. απόλυτη στεγανότητα και θερμομόνωση
 4. ευκολία στον καθαρισμό

Πόρτα Πυρασφαλείας

Είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και συνοδεύεται από πιστοποιητικά πυρασφαλείας 30' / 60' / 90' / 120' λεπτών και εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια οπουδήποτε χώρου κατά της φωτιάς. Αποτελείται από 2 ατσάλινα φύλλα με ειδική άκαυστη κλειδαριά, μεντεσέδες αυτόματης επαναφοράς, πυράντοχες χειρολαβές ειδικού τύπου διαφυγής και ειδική θερμοδιογκούμενη ταινία ώστε να μην περνούν οι καπνοί.

Υπάρχουν μονόφυλλες ανοιγόμενες είτε τυφλές είτε μα τζάμι πυράντοχο και μονόφυλλη συρόμενη.© Copyright 2005-2006 Allmast